Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Rólunk

A Water-Dom Kft fürdőszobai kiegészítők kiskereskedelmi értékesítésével valamint székhelyünkön és környékén csapatunk 18 éve ingatlan, vizesblokk és fürdőszoba felújításokkal foglalkozik. Webshopunkat azért hoztuk létre, mert a felújítások során többször tapasztaltuk, hogy a szép új fürdőszobák utolsó finomítására nem tudtunk az ügyfeleinknek megbízható, minőségi kiegészítőket ajánlani.  

A termékek kiválasztásánál fontos szempont volt számunkra a minőség és a design. A termékpalettánkban a modern formatervezéstől a retro kivitelezésig mindenki megtalálja a számára megfelelő termékcsaládot, amellyel az ízlésének megfelelően felöltöztetheti otthonát.

Kínálatunkban nem feledkeztünk meg az idősek és a mozgásukban korlátozott emberek szükségleteiről sem, az oldalunkon megtalálhatóak kapaszkodók, székek, ülőkék, wc ülőkék.

A lakossági értékesítés mellett megoldásokat tudunk nyújtani hotelek, vendéglátó egységek és egyéb nyilvános helyek felszerelésére is, termékeink között megtalálhatóak a beépített szappanadagolók, kézszárítók, kéztörlő adagolók stb.

 

Cégnév: Water-Dom Kft

Székhely: 7100 Szekszárd Kölcsey Ltp 1

Ügyfélszolgálat: +3630/2177076